Отборът на Пари Сен Жермен направи наглед всичко възможно, за

...
Отборът на Пари Сен Жермен направи наглед всичко възможно, за
Коментари Харесай

ПСЖ надви Ювентус, но изненадващо не спечели група Н заради головото избухване на Бенфика

Отборът на Пари Сен Жермен направи привидно всичко допустимо, с цел да завоюва група Н, побеждавайки като посетител сломения игрово Ювентус с 2:1. В последна сметка попаденията на Мбапе и Мендеш не се оказаха задоволителни, тъй като по същото време Бенфика се развихри против Макаби Хайфа в Израел и се поздрави с успех 6:1. По този метод " орлите " от Лисабон изпревариха колоса от Франция по индикатора " повече голове на непознат терен ". Така Меси и компания попадат във втора урна за утрешния чоп за идната фаза. Ювентус пък продължава в плейофите на Лига Европа.
 Реал (Мадрид) - Селтик 5:1 в мач от Шампионската лига
Реал (Мадрид) финишира преди всичко в група F след погром

" Кралете " разрушиха Селтик с 5:1

" Алианц Арена " трябваше да преживее тъжната орис в 12-ата минута да види по какъв начин Килиан Мбапе бележи прословут гол във вратата на техните любимци. Френската звезда показва скоростна техника, която направи за смях Лео Бонучи и Мануел Локатели. Последва страховит изстрел на №7 от гостите, които порази вратата на Войчех Шчесни.

Почти незабавно паритетът можеше да бъде възобновен, само че прекрасен удар от междинна отдалеченост на Мануел Локатели не откри задачата.
 Снимка 593479
Източник:

" Старата госпожа " въпреки всичко откри сили да изравни в 38-ата минута. Локатели пусна отличен пас за Хуан Куадрадо, който падайки с глава продължи за присъединилия се Бонучи, който от близко съумя да се разпише за 1:1.

В 65-ата минута Серхио Рамос изненада Шчесни с отдалечен шут, който насмалко можеше да вкара поляка в огромна пакост. За негова наслада към него бяха единствено негови съотборници, които да изчистят топката.

Кристоф Галтие показва чудесно възприятие към изработката на смени, откакто появилият се единствено преди секунди Нуно Мендеш, още веднъж подари " принцовете " с водачеството в мача. В 69-ата минута включването му по фланга беше почетено от Мбапе, а останалото бе приключено от национала на Португалия.

До края огромното събитие в Торино беше обвързвано със завръщането в игра на Федерико Киеза, който още веднъж играеше футбол след тежката си травма.
 Снимка 593480
Източник:

И до момента в който ПСЖ умерено изчакваше края на срещата, парижани неприятно бяха сюрпризирани от случилото се в Израел, където Бенфика разруши с 6:1 Макаби Хайфа и по този метод завоюва група Н. Меси и компания ще се озоват във втора урна за утрешния чоп за елиминациите, откакто отстъпват по индикатор голове на непознат терен по отношение на " орлите " от Лисабон. За Ювентус пък остава присъединяване в плейофите на Лига Европа.
 Шахтьор (Донецк) - Република България Лайпциг 0:4 в Шампионската лига
Република България Лайпциг също е осминафиналист в Шампионската лига

" Биковете " нямаха проблеми с Шахтьор (Донецк)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР