Отборът на Оклахома Сити Тъндър е една от най-приятните изненади

...
Отборът на Оклахома Сити Тъндър е една от най-приятните изненади
Коментари Харесай

Крис Пол: Трябваше да се докажа, когато дойдох в Оклахома

Отборът на Оклахома Сити Тъндър е една от най-приятните изненади през сегашния сезон. Тимът ненадейно заема пета позиция в сложната Западна конференция, като съумя да се възползва оптимално от идването на 34-годишният плеймейкър Крис Пол. 10-кратният участник в " Мача на звездите " демонстрира, че към момента може да играе на високо равнище, макар че е трябвало да се потвърждава в първите си дни в отбора на Тъндър.

" Когато пристигнах в Оклахома, трябваше да се потвърдя... Независимо дали е по този начин или не, в случай че медиите дефинират, че към този момент не ставате, то тогава хората също стартират да си го мислят. Трябваше да се потвърдя на съотборниците си в Тъндър, на треньорите, на всички в организацията. Трябваше да покажа, че мога да остана здрав. Трябваше да потвърдя всички тези неща ", споделя Пол.

Chris Paul on being traded to the Thunder: “I had to prove myself” #ChrisPaul #OklahomaCityThunder https://t.co/GnkEDlYFNH
— TalkBasket (@TalkBasket) April 3, 2020 Бившият състезател на Ню Орлиънс, ЛА Клипърс и Хюстън осъществя по 17.7 точки, взима по 4.9 битки и прави по 6.8 асистенции на мач, като през целия сезон е пропуснал едвам един мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР