Отборът на Ница спря серията си от цели шест мача

...
Отборът на Ница спря серията си от цели шест мача
Коментари Харесай

Нищо ново под слънцето: Супер Марио с победен гол и червен картон

Отборът на Ница спря серията си от цели шест мача без победа, откакто надигра с 1:0 Дижон в мач от 12-ия кръг на Лига 1. За следващ път в главно настоящо лице се трансформира Марио Балотели. Нападателят означи победното попадение, само че в края на мача бе изпъден с пряк червен картон.

Balotelli's afternoon...

- 40' Scores

- 89' Sent off

Never change Mario! pic.twitter.com/mVH2f38xb3
— The Sportsman (@TheSportsman) November 5, 2017
“Орлетата” стигнаха до триумфа с попадение малко преди края на първата част. Тогава Жордан Мари фаулира в наказателното поле Аласан Плеа и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Балотели и невъзмутимо осъществя. През втората част гостите потеглиха по-смело в офанзива, само че не съумяха да стигнат до равнене. В 88-ата минута Балотели влезе в битка за топката и опита с шпагат да отнеме кълбото на Седрик Ямбере, само че закъсня и го фаулира. Съдията реши, че нарушаването е задоволително жестоко, с цел да му покаже пряк червен картон, само че останаха съществени подозрение, че изгонването е заслужено. На излизане от терена Марио изкара яда си на плексигласовата ограда и я удари мощно. Това бе четвърти червен картон за италианеца, откогато мина в Ница преди година и половина. Така или другояче домакините съумяха да запазят успеха и записаха значими три точки.

Balotelli hit the Plexiglas too hard that the poor man has almost gone deaf pic.twitter.com/eZ0FMnbc3u
— GeniusFootball (@GeniusFootball) November 5, 2017
В класирането Ница заема 15-а позиция с актив от 13 точки. Дижон е с една по-малко и е на 16-о място. Лига 1 12 кръг, неделя 5 ноември  Ница 1:0краен резулат  Дижон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР