Отборът на надви с 2:1 на свой терен в двубой

...
Отборът на надви с 2:1 на свой терен в двубой
Коментари Харесай

Волфсбург и Хофе превърнаха “заспал” мач в една от най-големите драми в последно време

Отборът на надделя с 2:1 на собствен терен в дуел от 7-ия кръг на Бундеслигата и продължава да е единият от двата отбора без проваляне в шампионата този сезон. Мачът изглеждаше решен след голове на (5’) и (26’) и всички чакаха последния съдийски сигнал. Стигна се обаче до един от най-драматични финали от много време насам. В 84-ата Вегхорст пропусна да вкара за 3:0 от дузпа. Три минути по-късно гостите върнаха възможностите си след попадение на, а в добавеното време и те завоюваха углавен удар. Последва обаче нов пропуск, като този път стражът избави изстрела на. Остана даже време за нова противоречива обстановка за възможна нова дузпа в интерес на Хофе, само че такава не беше отсъдена.

Хофенхайм продължава да демонстрира разнообразни лица в шампионата и в Лига Европа. В четвъртък съставът от Зинсхайм беше разгромил Слован (Либерец) с 5:0 и е водач в групата си с цялостен актив, само че в Бундеслигата е със единствено една точка от пет кръга насам. По-рано през акцията Хофенхайм даже беше разгромил с 4:1.

“Вълците” нанесоха два удара по противника след попаденията на Щефен и Вегхорст и си улесниха задачата. Дълго време Хофе не намираше метод да осъществя, като отлични намеси имаше вратарят Кастеелс.

. | 2-0
— VfL Wolfsburg EN (@VfLWolfsburg_EN)
В 84-ата Волфсбург си заслужи правото да извърши дузпа, само че нидерландският таран на отбора шутира в навън.

Съперникът най-сетне съумя да сътвори нещо и в 87-ата Адамян върна едното попадение. Голямата драма предстоеше в добавеното време. Тогава стражът на Хофе се включи в офанзива за осъществяване на ъглов удар. Центрирането даже отиваше към него, само че скочилият до рамото му Максенс Лакроа игра с ръка и реферът уточни бялата точка. Дабур обаче загуби разногласието с Кастеелс, който уцели ъгъла и мазета в корнер. След неговото осъществяване се стигна до ново безредие и искания на Хофенхайм за дузпа, само че такава не беше отсъдена.

Бундеслига 7 кръг, неделя 8 ноември  Волфсбург 2:1краен резулат  Хофенхайм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР