Отборът на Милан успя да победи Емполи с 1:0 в

...
Отборът на Милан успя да победи Емполи с 1:0 в
Коментари Харесай

Милан се справи с Емполи у дома

Отборът на Милан съумя да победи Емполи с 1:0 в мач от 28-ия кръг на Серия А. С трите точки " росонерите " са а второ място с 59 точки, Емполи пък остава рисково покрай зоната на изпадащите с 25 пункта на 16-о място.

Още в 5-ата минута Милан бе покрай гола, откакто Кристиан Пулишич стреля от отдалеченост. Стражът на гостите Елиа Каприле блесна с интервенция.

Попадението обаче падна в 41-ата минута, когато Пулишич бе изведен и с акуратен удар откри долния десен ъгъл на противниковата врата. Последва обаче интервенция от страничния рефер за засада. Последва инспекция на ВАР, която сподели, че засада в офанзивата няма и по този начин въпреки всичко " росонерите " поведоха в резултата.

Три минути след възобновяване на играта през втората част Давиде Калабрия шутира от границата на наказателното поле, само че осъществяването му прелетя високо над напречната греда.

В 66-ата минута Самуел Чуквуезе нанесе мощен изстрел от ръба на пеналтерията. Снарядът му обаче срещна тялото на бранител от Емполи и по този начин до заплаха за Каприле не се стигна.

Рубен Лофтъс-Чийк също бе покрай гола в 74-ата минута, когато проби чудесно и стреля. само че стражът на гостите се оправи.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР