Отборът на Милан спечели трудно с 4:2 домакинството си на

...
Отборът на Милан спечели трудно с 4:2 домакинството си на
Коментари Харесай

Милан показа колебания срещу 10 от Славия Прага, но все пак взе добър аванс преди реванша

Отборът на Милан завоюва мъчно с 4:2 семейството си на Славия Прага в първия дуел сред двата отбора от осминафиналите в шампионата Лига Европа.

Крайният резултат обаче сигурно не удовлетворява до край " росонерите ", които в продължение на повече от един час бяха с човек повече на терена след изгонването на Ел Хадж Малик Диуф, който получи пряк червен картон в 26-ата минута за рисково влизане в краката на Кристиан Пулишич.

Скоро след този епизод домакините излязоха напред в резултата посредством Оливие Жиру, който в 34-ата минута оползотвори хубаво центриране на Рафаел Леао.

Въпреки че бяха с 10 души на гостите от Прага откриха метод да отговорят незабавно, като единствено 120 секунди по-късно Давид Дудера изравни резултата с прелестно осъществяване от въздуха отвън наказателното поле.



За наслада на тифозите на " Сан Сиро " въпреки всичко техните любимци доста бързо си върнаха контрола върху срещата и до почивката вкараха два бързи гола посредством Тижани Райндерс, който се разписа с изстрел от отдалеченост и Рубен Лофтъс-Чийк след центриране от ъглов удар на Тео Ернандес.

През второто полувреме играчите на Славия, въпреки и в понижен състав, откриха сили да стигнат и до още едно попадение с помощта на Иван Шранц, отбелязал с диагонален удар в 65-ата.

Малко преди края на постоянното време обаче звездата на Милан Рафаел Леао блесна със страхотна солова акция отляво преди да асистира на Кристиан Пулишич, който чукна топката за крайното 4:2 в интерес на тима, воден от Стефано Пиоли.

По този метод Милан си обезпечи задатък от два гола преди реванша на терена на Славия Прага, който е след седмица - на 14 март.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР