Отборът на Милан открива новата кампания в Серия А с

...
Отборът на Милан открива новата кампания в Серия А с
Коментари Харесай

Милан започва защитата на титлата си с мач срещу Удинезе

Отборът на Милан открива новата акция в Серия А с домакинство на Удинезе. Мачът е през днешния ден от 19:30 часа и може да го наблюдавате директно по MAX Sport 3 HD.

Удиензе е един от коравите противници за италианския първенец, като последните три мача сред двата отбора приключиха при равенства. Тимът на Андреа Сотил направи разочароващ сезон, завършвайки на 12-то място в крайното класиране, само че постоянно бъркаше проектите на грандовете през предходната акция.

От своя страна Милан съумя да прекъсне цяла декада и да победи купата в Италия, в този момент упованията на почитателите са още по-високи.

Стефано Пиоли реализира някои промени в състава си през лятото, само че все пак „ росонерите” направиха солидна подготовка. Милан завоюва четири от петте си контроли по време на своята подготовка.

Не същото обаче може да се каже за тима на Удинезе. По време на лятната пауза клубът бе изоставен от няколко основни имена, а най-притеснителното за почитателите на отбора е, че на техните места не бяха привлечени заместници. Молина мина в отбора на Атлетико Мадрид, до момента в който бъдещето на Жерар Деулофеу продължава да бъде неразбираемо поради сериозния интерес от Наполи. Дестини Удодже пък подписа с Тотнъм, само че ще играе в Удинезе чартърен.

От своя страна Милан загуби Франк Кесие, който мина в Барселона със свободен трансфер, само че в отбора бе привлечено белгийското дуо – Дивок Ориги и Шарл де Кетелаере. Стефано Пиоли не може да разчита за мача на ЗЛатан Ибрахимович, който се възвръща след интервенция на коляното, както и Сандро Тонали, който също е с контузия. Под въпрос за срещата е и Оливие Жиру.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР