Отборът на Марсилия допусна фатална грешка в преследването на второто

...
Отборът на Марсилия допусна фатална грешка в преследването на второто
Коментари Харесай

Марсилия се отдалечи от второто място след загуба от Лил

Отборът на Марсилия позволи съдбовна неточност в преследването на второто място във френската Лига 1, което дава право на непосредствено класиране в Шампионската лига. Футболистите на Игор Тудор отстъпиха с 1:2 от състава на Лил в мач от 36-ия кръг на шампионата и останаха на точка зад Ланс, който в утрешния 21 май (неделя) и може да се откъсне на сериозна отдалеченост пред тима от южна Франция.

Иначе отборът на Марсилия стартира по-добре срещата и пръв нанесе своя удар. В 29-ата минута. Жонатан Клос напредна към наказателното поле и невъзмутимо преодоля стража на домакините Люка Шевалие.

През второто полувреме нещата се обърнаха на 180 градуса. Само три минути след подновяването на играта стража на гостите Пау Лопес събори неприятелски състезател в личното си наказателно поле и съдията уточни бялата точка. Зад нея застана Джонатан Дейвид, който завоюва борбата с провинилия се Лопес и изравни.

В 61-ата минута Марсилия вкара втори гол посредством Алексис Санчес, само че след преразглеждане на обстановката посредством системата VAR съдията анулира попадението.

Решителният удар нанесе Джонатан Бамба в 73-ата минута. Реми Кабела направи добър пробив и центрира в наказателното поле, където дебнеше Бамба и той осъществя победния гол.

Победата бе първа за Лил от 29 април насам и прекъсна отрицателната серия на тима от две следващи загуби, до момента в който Марсилия загуби за повторно в последните си три мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР