Отборът на Марица (Пловдив) вече е с 6 победи от

...
Отборът на Марица (Пловдив) вече е с 6 победи от
Коментари Харесай

Марица с втора лесна победа за 24 часа

Отборът на Марица (Пловдив) към този момент е с 6 победи от 6 мача от началото на сезона в женската " Демакс " Лига. В отсрочен мач от 4-ия кръг, изигран през днешния ден в зала " Сила ", шампионките разгромиха гостуващия ЦСКА с след едвам 59 минути игра, единствено ден откакто разгромиха с чист резултат още един столичен отбор – Славия.



За разлика от вчерашния мач, в днешния като титулярен диагонал за Марица игра 15-годишната Ива Дудова, която въобще не бе в групата за срещата с " белите ". Пълното превъзходство на домакините в първия гейм докара до безапелационното 25:15, завършено с сполучлива офанзива на Александра Миланова за победната точка. Известна конспирация имаше през първата половина на втората част, когато гостенките съумяха да изравнят при 11:11, само че по-късно девойките на Лазар Лазаров още веднъж поеха надзор върху резултата, а Дудова нападна сполучливо за още едно 25:15. Пълната доминация в третия гейм донесе и най-убедителния краен резултат – 25:11, като още веднъж Миланова заби за последната точка.



Най-резултатни за Марица бяха Джесика Агилера и Силвана Чаушева с по 8 точки, а Ива Дудова се отличи с цели 5 аса. Топреализатор на мача стана Александра Костадинова с 10 точки за ЦСКА.



Пловдивчанки са на 4-о място във краткотрайното класиране с цялостен актив от 18 точки и 18:1 гейма. Пред тях в класирането са Казанлък Волей със 7 победи от 10 мача, Берое (Стара Загора) с 6 победи от 9 мача и ЦСКА с 6 победи от 9 мача. В идващия си мач " жълто-сините " още веднъж срещат " алените ", само че този път в софийската зала " Васил Симов " на 20 февруари (събота) от 16,00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР