Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:0 при домакинството

...
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:0 при домакинството
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед отново победи Нотингам Форест и се класира за финала за Купата на Лигата

Отборът на Манчестър Юнайтед реализира победа с 2:0 при семейството си на Нотингам Форест в мач-реванш от полуфиналите в шампионата за Купата на Лигата. Така с общ резултат 5:0 от двете срещи „ алените дяволи “ се класираха за финала на конкуренцията, където ще спорят с отбора на Нюкасъл за трофея.

Домакините откриха резултата на стадион „ Олд Трафорд “ в 73-ата минута, когато Каземиро пусна дълго извеждащо подаване по земя към Марсиал в половината на Форест. Французинът напредна към наказателното поле и комбинира с Маркъс Рашфорд, който се опита да му върна топката, само че след благополучен рикошет кълбото се върна в обсега на Марсила, който с изстрел от воле зад границата на вратарското поле прати топката в долния ляв ъгъл на стража Уейн Хенеси.

Съставът на Ерик загар Хаг Удвои преднината си три минути по-късно. Джейдън Санчо центрира с външен фалц отдясно в пеналтерията на гостите, където на втората греда Маркъс Рашфорд засече и с едно допиране центрира към далечната греда, където непокритият Фред с бедро прати топката в опразнената врата.

По този метод Манчестър Юнайтед се класира за първи край в ерата „ Тен Хаг “.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР