Отборът на Манчестър Юнайтед може да привлече нападателя на Айнтрахт

...
Отборът на Манчестър Юнайтед може да привлече нападателя на Айнтрахт
Коментари Харесай

Ман Юнайтед намери перфектния заместник на Кавани

Отборът на Манчестър Юнайтед може да притегли нападателя на Айнтрахт Франкфурт Андре Силва през лятото, в случай че договорът на Единсон Кавани не бъде възобновен, твърди „ Sun “. Португалският национал прави превъзходен сезон в Бундеслигата, като до този миг има 18 гола в 20 мача, като е втори в голмайсторската листа след Роберт Левандовски от Байерн.

25-годишният футболист беше обвързван с трансфер във Висшата лига в предишното, откакто напусна Порто, с цел да се причисли към Милан през 2017 година. Той обаче не съумя да се потвърди при „ росонерите “ и отиде в Севиля чартърен, а по-късно и във Франкфурт, където дойде през септември миналана година. Смята се обаче, че той остава разпален по концепцията да заиграе и в Англия.

Според изданието, Ман Юнайтед се интересува от Силва, само че сходен трансфер ще зависи от бъдещето на Единсон Кавани на „ Олд Трафорд “. 34-годишният уругваец се причисли към „ алените дяволи “ през октомври с контракт за един сезон и алтернатива за неговото удължение с още 12 месеца.

Дотук през акцията той се показва на положително равнище, като има шест гола в 17 участия във Висшата лига. Но вероятността от това, че Силва е с девет години по-млад от Кавани, може да изкуши мениджъра Оле Гунар Слоскярер да се спре на португалеца през идното лято.

Според „ Sun “, персонално сътрудникът на Силва – Жорже Мендеш е предложил нападателя на Ман Юнайтед, като се надява той да премине при тях, с цел да може Айнтрахт да употребява сумата от прехвърлянето за непрекъснатото привличане на Лука Йович, като играе за „ орлите “ чартърен от Реал Мадрид.

Андре Силва има контракт до лятото на 2023 година и е оценен от портала Transfermarkt.com на 37 милиона евро.

Man Utd to be offered Eintracht Frankurt striker Andre Silva for £30m - but only if Edinson Cavani leaves |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР