Отборът на Манчестър Юнайтед е предложил на италианския шампион Интер

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е предложил на италианския шампион Интер
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед предложил интересен бартер на Интер

Отборът на Манчестър Юнайтед е предложил на италианския първенец Интер 50 и нападателя Антони Марсиал, с цел да притегли Лаутаро Мартинес. „ Червените дяволи “ желаят да поддържат Ерик загар Хаг на трансферния пазар през лятото и привличането на нов таран ще бъде един от целите поради несигурното бъдеще, както на Марсиал, който е чартърен в Севиля до края на сезона, по този начин и на Кристиано Роналдо и Маркъс Рашфорд. Почти несъмнено от "Олд Трафорд " ще си тръгне и Единсон Кавани.

Италианският публицист Марко Барзаги съобщи в своя канал в „ YouTube “, че Юнайтед са се пробвали да употребяват френския национал като бартер, с цел да сграбчен Мартинес. Въпреки това „ нерадзурите “ твърдо са отказали предлагането, защото не се интересуват от Марсиал. Те избират да получат единствено пари в брой, само че Юнайтед не са подготвени да отделят повече от 50 милиона в брой.

Миналото лято аржентинецът беше свързван и с лондонските Арсенал и Тотнъм, само че в последна сметка реши да остане на „ Джузепе Меаца “. Оттогава 24-годишният Лаутаро е отбелязал 16 гола в 31 мача от Серия А.

Man Utd 'make swap deal offer to sign Lautaro Martinez' but Erik ten Hag faces setback
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР