Отборът на Манчестър Сити продължава с изключителното си представяне във

...
Отборът на Манчестър Сити продължава с изключителното си представяне във
Коментари Харесай

И Уест Хям не успя да спре победния рейд на Ман Сити


Отборът на Манчестър Сити продължава с изключителното си показване във Висшата лига. Тимът воден от Пеп Гуардиола реализира 13-а си поредна победа в шампионата, откакто в среща от 15-ия кръг „ жителите “ се постановиха мъчно като домакини с 2:1 над Уест Хям.

Гостите от Лондон изненадващо излязоха напред в резултата в 40-ата минута. Отлично центриране отдясно на Кресуел откри в наказателното поле Огбона, който се извиси над защитник на Сити и с глава изпрати топката неспасяемо в мрежата на Едерсон.

След почивката обаче, подкрепяни от почитателите на „ Етихад “, домакините стигнаха до цялостен поврат. Първо в 57-ата минута Николас Отаменди възвърне равенството, засичайки остро центриране на Габриел Жезус. Седем минути преди края подписалият единствено преди дни нов контракт със Сити Давид Силва вкара и победното попадение за своя отбор. Испанецът получи страховит пас от Кевин де Бройне и с удар от въздуха оформи крайното 2:1.

След този кръг Манчестър Сити продължава да е водач в класирането с актив от 43 точки, с 8 повече от градския противник Юнайтед, като двата отбора ще премерят сили идната седмица. Уест Хям остава в зоната на изпадащите – на предпоследното 19-о място с 10 пункта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР