Отборът на Манчестър Сити направи голяма крачка към полуфиналите в

...
Отборът на Манчестър Сити направи голяма крачка към полуфиналите в
Коментари Харесай

Манчестър Сити разби Байерн на Етихад

Отборът на Манчестър Сити направи огромна крачка към полуфиналите в Шампионската лига, откакто разруши Байерн Мюнхен с 3:0 вкъщи в първи четвъртфинален дуел. На " Етихад " домакините започнаха вихрено и след два ранни пропуща поведоха в резултата в 27-та минута, когато централният халф Родри се разписа с извънреден удар от далечно разстояние.

След почивката " жителите " продължиха да преобладават и стигнаха до втори гол в 70-та минута, когато след неточност на Байерн и изгубена топка в рискова зона Ерлинг Холанд центрира точно за Бернардо Силва, който бе непокрит в наказателното поле и с глава не остави шансове на Ян Зомер. Само шест минути по-късно Холанд също записа името си ред голмайсторите с удар от близо разстояние след свалена топка с глава от Джон Стоунс.

По този метод отборът на Пеп Гуардиола си обезпечи удобна преднина преди реванша в Мюнхен след седмица и към този момент може да мисли за полуфиналите.

В другия мач от предходната вечер Интер победи Бенфика с 2:0 като посетител. На " Ещадио да Луж " италианците нанесоха своя удар след почивката с голове на Николо Барела и Ромелу Лукаку от дузпа. Така " нерадзурите " също са покрай полуфиналите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР