Отборът на Люлин (София) завърши като първенец след есенния дял

...
Отборът на Люлин (София) завърши като първенец след есенния дял
Коментари Харесай

Волейболистите на Люлин спечелиха Група А в А НВГ

Отборът на Люлин (София) приключи като отличник след есенния дял в предварителна група А, от трето равнище във волейболното състезание при мъжете – А НВГ.

В последния си мач от първия полусезон волейболистите на Люлин надиграха като посетители Септември (София) с 3:1 (20:25, 27:25, 25:19, 25:23) в зала „ Септември “. Така съставът,воден от Деян Нинов завърши преди всичко с три победи от три мача и 9 точки. Септември е на втора позиция, с две победи, една загуба и 6 точки.

„ Завършихме полусезона с победа и първо място в групата ни, което е най-важното. Видяха се някои съмнения в играта ни, само че до известна степен мисля, че се дължат на трагичната загуба от Горна Малина за Купата преди три дни. Благодаря на опитните момчета в тима за това, че застанаха зад идеята и ми оказват помощ да развиваме младите ни фрагменти от школата. “, разяснява за BGvolleyball.com президентът на ВК Люлин Деян Нинов.

Първа победа за сезона записа тимът на Софийски университет, който победи Чорни (Брезник) С 3:1 в столичната зала „ Свети Георги “. Така, волейболистите, водени от Десислава Величкова завършват на трета позиция, с един триумф, две загуби и 3 точки. Представителите на Чорни са на последно място без победа.

Резултати и класиране в група А на АНВГ вижте тук.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР