Отборът на Лудогорец се върна на победния път в Първа

...
Отборът на Лудогорец се върна на победния път в Първа
Коментари Харесай

Лудогорец обърна Локомотив София в Надежда

Отборът на Лудогорец се върна на победния път в Първа лига, откакто победи Локомотив София с 3:1 като посетител в финален мач от 10-ия кръг на шампионата. В последния си мач от Лигата " орлите " направиха домакинско тъждество с Ботев Пловдив, а през днешния ден играчите на Ивайло Петев трябваше да вършат цялостен поврат за трите точки.


На стадиона в столичния квартал " Надежда " домакините поведоха в резултата още в 12-та минута, когато Диого Тейшейра се възползва от неточност на централния бранител на Лудогорец Ноа Сонко Сундберг и вкара за 1:0. Шампионите по този начин и не съумя да изравнят преди почивката, само че в 59-та минута стигнаха до гол, откакто Руан Секо приключи многоходова композиция с техничен удар. По-малко от 10 минути по-късно разградчани към този момент водеха след гол на Клод Гонсалвеш с глава отблизо разстояние след положително центриране на Иван Йорданов. В 76-та минута Кайо Видал подпечата триумфа на гостите след неуместно недоразумение в защитата на " железничарите ".

По този метод Лудогорец записа пети триумф от началото на сезона и се изкачи до пето място в класирането с 16 точки, 12 по-малко от водача Локомотив Пловдив, който обаче е изиграл два мача повече. Локомотив София заема 11-та позиция с актив от 9 точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР