Отборът на Лос Анджелис Лейкърс допусна трета поредна загуба в

...
Отборът на Лос Анджелис Лейкърс допусна трета поредна загуба в
Коментари Харесай

Милуоки Бъкс нанесе нова загуба на Лос Анджелис Лейкърс

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс позволи трета поредна загуба в Националната баскетболна асоциация, откакто бе надвит вкъщи от Милуоки Бъкс със 115:106.

Два дни откакто звездата не Лейкърс ЛеБрон Джеймс усъвършенства върха на Карим Абдул-Джабар за най-вече точки в историята на лигата, " кралят " получи отмора поради болки в глезена и не игра против Бъкс.

Домакините дръпнаха с 11 точки в средата на втората част, само че звездата на Милуоки Янис Адетокумбо поведе своите в третата четвъртина, която гостите завоюваха с 38:23. В заключителната част Лейкърс нямаха сили за поврат и изгубиха дуела.

Адетокумбо приключи срещата с 38 точки, 10 битки и 6 асистенции, Крис Мидълтън се включи с 22 точки от пейката за 24 минути игра, а Джру Холидей осъществя 18 точки, 7 битки и 7 асистенции. За Лейкърс най-резултатен бе Денис Шрьодер с 25 точки и 12 асистенции, а Антъни Дейвис се регистрира с 23 точки и 16 битки.

Giannis in the Bucks W:

38 PTS
10 REB
6 AST
— NBA (@NBA)

За Лейкърс това бе 31-ва загуба през сезона, като отборът заема 13-та позиция в Западната конференция и се отдалечава от местата, даващи право на присъединяване в плей-ин шампионата за плейофите. Феновете на " езерняците " ще се надяват резултатите на отбора да се подобрят след договорката, която ще докара край Западния бряг Дианджело Ръсел, Малик Бейзли и Джаръд Вандербилт.

Милуоки е на втора позиция в Източната конференция с актив 38-17.

Останалите резултати:

Меджик - Нъгетс 115:104
Хоукс - Сънс 116:107
Нетс - Булс 116:105

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР