Отборът на Локомотив (София) разби с 6:0 Нефтохимик в мач

...
Отборът на Локомотив (София) разби с 6:0 Нефтохимик в мач
Коментари Харесай

Локо шамароса Нафтата шест пъти - състоянието на “шейховете”: ante mortem

Отборът на Локомотив (София) разруши с 6:0 Нефтохимик в мач от 20-ия кръг на Втора лига. “Железничарите” не оставиха никакви подозрения в постигането на успеха и още през първото полувреме към този момент водеха с 3:0. Светослав Диков откри от дузпа в 11-ата минута, отсъдена за нарушаване против Николай Цветков. Именно Демона пък осъществя идващите две попадения. Първо удвои с мощен удар отвън наказателното поле, а по-късно трансферира вратаря за 3:0, откакто бе изведен на добра позиция от Владимир Семерджиев.

Десетина минути след началото на втората част Диков осъществя втория си гол в срещата, откакто се озова на празна врата на голлинията след безредие. В 60-ата минута 17-годишният Валентин Николов направи 5:0, като засече центриране отдясно. Крайният резултат пък бе завършен от резервата Калоян Стефанов, който с глава заби последния гвоздей за разгрома над “шейховете”.

Така Локо (София) събра 39 точки и остава на втора позиция в класирането. Лидерът Пирин е на две точки, а третият Спортист (Своге) е с 32. Нефтохимик от своя страна продължава да затъва и записа втора поредна загуба с шест гола. Ситуацията на бургазлии е отчайваща и отборът е на дъното с едвам седем точки. Изгледите за Нафтата все още по никакъв начин не са положителни и очакванията за избавление стартират да се изпаряват.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР