Отборът на Локомотив (Пловдив) приема Берое в последна среща от

...
Отборът на Локомотив (Пловдив) приема Берое в последна среща от
Коментари Харесай

Локомотив приема разклатения Берое с мисъл за четвъртото място

Отборът на Локомотив (Пловдив) приема Берое в последна среща от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 17:30 и ще бъде ръководена от Станимир Тренчев.

Двубоят опълчва петия и тринадесетия във краткотрайното класиране на шампионата. Двата отбора преследват радикално разнообразни цели. Локомотив се надява да се добере до четвъртото място и европейските клубни шампионати, до момента в който задачата пред Берое е да резервира мястото си в елита. 

„ Смърфовете “ бяха изравнени по точки от Левски след триумфа на „ сините “ против Ботев (Враца) и това в допълнение ще би трябвало да окуражи възпитаниците на наставника Александър Томаш. Евентуален триумф би дал спомагателна мотивация на пловдивчани преди дербито с Ботев (Пловдив) в идващия кръг. 

Берое не се намира в най-хубавата си форма и от подновяването на шампионата старозагорци към момента са без триумф. В три от четирите си срещи те изгубиха, а в една приключиха наедно. 

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ЛОКО ПД (4-2-3-1): Хоркаш; Матеус, Паскалев, Т. Павлов, Томашевич; Зебли, Витанов; Дион, Д. Илиев, Джовани; Сорга
Старши треньор: А. Томаш

БЕРОЕ (3-4-1-2): Караджов; Енрике, Челич, Динков; С. Георгиев, Бауренски, Мечев, Гомес; Т. Йорданов; К. Кръстев, Трибуле
Старши треньор: Н. Киров

СЪДИЯ: Станимир Тренчев
СТАДИОН: " Локомотив ", Пловдив
НАЧАЛО: 17:30 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР