Отборът на Ливърпул отново се завърна на върха в английската

...
Отборът на Ливърпул отново се завърна на върха в английската
Коментари Харесай

Ливърпул отново не даде шансове на Манчестър Юнайтед

Отборът на Ливърпул още веднъж се завърна на върха в британската Висша лига, откакто победи по решителен метод на своя стадион „ Анфийлд “ най-големия си противник Манчестър Юнайтед с 4:0 в отсрочен конфликт от 30-ия кръг на шампионата. Луис Диас откри още в петата, а Мохамед Салах удвои в 22-ата минута. Садио Мане също се разписа в 68-ата, а Салах, с втория си гол, оформи крайния резултат в 85-ата минута.

Домакините не оставиха безусловно никакъв шас на " алените дяволи " и бяха цялостни господари през всичките 90 минути на терена и затвърдиха невероятната форма, в която се намират. Така възпитаниците на Юрген Клоп записаха дубъл над Ман Юнайтед през този сезон и то собщ резултат от 9:0.
С трите точки мърсисайдци към този момент има 76, с две повече от Манчестър Сити, който довечера посреща Брайтън. Манчестър Юнайтед пък са шести с 54 точки и към този момент изостават на четири от четвъртия Тотнъм, който е и с мач по-малко, в битката за присъединяване в Шампионската лига следващата година.

В идващия кръг Ливърпул ще се изправи против Евертън в градското дерби на " Анфийлд ", до момента в който за " алените дяволи " няма да става по-лесно, защото имат ново посещение, този път на пряк съпреник в борбата за четвъртото място в лицето на Арсенал.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР