Отборът на Левски записа разочароваща загуба с 0:1 от Черно

...
Отборът на Левски записа разочароваща загуба с 0:1 от Черно
Коментари Харесай

Мъките на Левски продължават, сините без победа в девети мач поред - Футбол

Отборът на Левски записа разочароваща загуба с 0:1 от Черно море в мач от 19-ия кръг на Първа лига. Така серията от мачове без победа за отбора от " Герена " набъбна на девет срещи.

Единственото попадение в мача вкара новото попълнение на " моряците " Александър Василев в 35-ата минута след неточност на капитана на столичани Николай Михайлов, който беше предпочетен като титуляр на вратата.

Двубоят се игра на стадион " Ивайло " във Велико Търново поради наказване на Левски отнемане от домакинство. Това бе първи формален дуел и за двата тима през пролетния дял на шампионата.

През първото полувреме символичните домакини от Левски бяха по-активният тим на терена и насочиха няколко удара към Иван Дюлгеров. Стражът на варненци обаче нямаше огромни усложнения и спасяваше всяка обстановка пред вратата си.

В 35-ата минута Черно море изненадващо съумя да поведе в резултата. Атака по дясното крило приключи с балонно центриране на Виктор Попов. Топката изненада вратаря на Левски Николай Михайлов, който я отби с дясната ръка в горната си греда. Тя тупна пред голлинията и стоящият наоколо Александър Василев вкара първия си гол в формален мач за Черно море.

Въпреки отрицателния резултат, през второто полувреме футболистите на Левски играха без изключително предпочитание да трансформират нещо в мача и само шансът ги избави от по-голяма загуба. Черно море имаше цялостен надзор над мача, а два гола на " моряците " бяха анулирани.

След мача треньорът на Левски Станимир Стоилов упрекна терена, шанса, БФС и злобарите за загубата във Велико Търново.

" Късметът не беше на наша страна. Няма да има отсрочване на мачове, играхме на ледена пързалка, нека всички, които взимат решенията за сходни мачове, да са удовлетворени. За футбол не мога да приказвам, теренът беше заледен и лиши цялата комбинативност на играта. За страдание на такива терени една неточност взема решение мача и ние допуснахме такава. Не мога да кажа, че играчите не са се старали.

Аз съм отговорен за загубата. Щом сме получили гол, значи всички не сме си свършили работата. Всичко в българския футбол върви добре. Исках да нападаме повече, само че при такива условия нито ударите, нито пасовете се получават. Поздравявам Черно море.

На 200 % съм сигурен, че ще играем по-добре в Благоевград в идващия мач. Нашият тим е в положително положение и има нужните качества и предпочитание, само че би трябвало да играе на условия, които разрешават това. Вижда се, че против Левски всичко е разрешено. Дано злобарите да са удовлетворени ", сподели прочувствено Мъри.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР