Отборът на Левски София се наложи над Добруджа 07 като

...
Отборът на Левски София се наложи над Добруджа 07 като
Коментари Харесай

Левски се завърна на върха в efbet Супер Волей

Отборът на Левски София се наложи над Добруджа 07 като хазаин с 3:0 (32:30, 25:19, 25:19). С трите точки от чистия триумф отборът на Николай Желязков се върна преди всичко в класиране, като изпревари Монтана, който бе излязъл на върха след неделните мачове.

Особено трагичен бе първият гейм, в който “сините ” трябваше да създадат цели 32 точки, с цел да завоюват часста. Левски изпусна два геймбола при 24:22, по-късно и отборът от Добрич пропусна два геймбола, само че в край сметка триумфът бе за домакините.  

Във втория гейм Добруджа поведе с 8:5, само че по-късно изпусна самодейността и Левси натрупа задатък, който резервира до края, пристигнал при 25:19.  

В третия гейм Левски не позволи изненада, откакто бе набрал инерция. Отборът поведе с 6:1 още първоначално и по-късно не разрешиха на гостите да се приближат в резултата. Успехът с 3:0 пристигна още веднъж при 25:19.

Най-резултатен за “сините ” бе аржентинецът Алехандро Торо с 15 точки, Владимир Гърков и Венислав Антов означиха по 13. За Добруджа най-ефективен бе Жулиен Георгиев, който приключи с 14 точки.

За Левски София дебют в третия гейм направи руснакът Игор Юдин. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР