Отборът на Левски ще се опита да вземе реванш от

...
Отборът на Левски ще се опита да вземе реванш от
Коментари Харесай

Левски с коварно предизвикателство в столицата

Отборът на Левски ще се опита да вземе реванш от Ямбол в конфликта посред им довечера от 18:30 в столичната зала " Триадица ". Срещата е част от предпоследния 32-ри кръг, като точно през днешния ден може да стане прочут развоят на борбата за шестото място в крайното класиране на Националната баскетболна лига.

Във въпросната битка са забъркани както Левски, по този начин и отборът на Берое. В таблицата " сините " са на шестата позиция с баланс от 14-14, до момента в който старозагорци са седми с 13-15. Ако Левски завоюва дуела си против Ямбол и в това време Берое загуби гостуването си на Черноморец, то момчетата на Димитър Ангелов ще си обезпечат мястото в шестицата. Колкото до Ямбол, тимът към този момент загуби шансове за присъединяване в плейофите, като към този момент е девети в подреждането с актив от 8-20.

Само преди три дни отборът на Ямбол сервира сензацията на 31-вия кръг, откакто съкруши ЦСКА със 75:71 в столицата. Преди два месеца пък воденият от Александър Алексиев тим съумя да надиграе и Левски с 86:69 в зала " Диана ", тъй че довечера " сините " ще имат шанса да отвърнат на удара. Двата отбора изиграха още един дуел между тях, който приключи с безапелационна победа за столичани с 89:67 на собствен терен през декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР