Отборът на Левски“ ще премери сили с победителя от двойката

...
Отборът на Левски“ ще премери сили с победителя от двойката
Коментари Харесай

„Левски“ извади късмет при жребия в Европа, румънски отбори и за двата ЦСКА

Отборът на „ Левски “ ще премери сили с спечелилия от двойката „ Хегелман “ (Литва) – „ Шкупи 1927 “ (Северна Македония) в конфликт от втория кръг в квалификациите за Лигата на конференциите. „ Сините “ се разминаха с ПАОК и „ Фенербахче “.

„ Шкупи “ приключи на второ място в генералното класиране на шампионата. През предишния сезон тимът бе отстранен поредно от „ Динамо “ (Загреб) в Шампионската лига, от „ Шамрок Роувърс “ в Лига Европа и от сегашния противник на „ Лудогорец “ – „ Балкани “ (Косово), в Лигата на конференциите. „ Хегелман “ пък приключи предишния сезон в литовското състезание на четвърто място, а сега се намира на пета позиция.

Двубоите от този прелиминарен кръг би трябвало да се проведат на 27 юли и 3 август, като „ Левски “ ще е посетител в първата среща.

ЦСКА – София започва против румънския „ Сепси “, във втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите. Това отреди тегленият през днешния ден чоп в Нион.

„ Червените “ са домакини в първия дуел, който ще е на 27 юли в София. Ревъншът е седмица по-късно (3 август) в Румъния.

Така българският вицешампион, който е подложен в този кръг,  изтегли привидно допустимо най-трудния противник. Останалите евентуални съперници бяха „ Петрокуб “ (Молдова), „ Арарат “ (Армения)/ “Егнатия “ (Албания), „ Актобе “ (Казахстан) и „ Торпедо “ (Беларус).

ЦСКА 1948 научи противникът си във втория кръг от квалификациите за Лигата на конференциите. Жребият отреди “червените ” да се изправят против румунския ФКСБ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР