Отборът на Левски със сигурност ще се раздели с поне

...
Отборът на Левски със сигурност ще се раздели с поне
Коментари Харесай

Левски се разделя с цял отбор футболисти през това лято

Отборът на " Левски " сигурно ще се раздели с най-малко 11 от своите играчи, разкри изпълнителният шеф на клуба Павел Колев.
" Аз персонално се усещам задоволен от обстоятелството, че този треньорски щаб може да бъде показан през днешния ден публично. Познавам задоволително добре всички тях, знам доста добре какво е тяхното схващане за футбола и също по този начин съм спокоен, че могат да отговорят на стандарта и не задачите, които Левски би трябвало да си слага.
Това са хора, които знаят какъв брой сложен път ги чака и също по този начин знаят и какъв е методът да го извървят сполучливо, тъй че Левски да се върне там, където му е мястото, освен като тим, а и като клуб.
Те имат поддръжката на клуба и ще им бъде оказано цялото належащо подпомагане, тъй че това преструктуриране да бъде осъществен по метод, по който футболистите на Левски да схванат и да се усещат удобно от обстоятелството, че носят синята фланелка ", сподели Колев по отношение на новия треньор на " сините ".
Директор на Левски обясни обстановката с напускащите футболисти. " Договорите на Яблонски, Кабрал и Цветкович изтичат и няма да бъдат възобновени. Богдан Вашчук беше чартърен, той също си потеглям.
Седрик Унтонджи беше с контракт до края на сезона, няма да му бъде препоръчан нов контракт. Преди няколко дни по взаимно единодушие прекратихме договорите с Антони Белмонт, Серджиу Буш и Луи Нганиони.
Кои са другите футболисти, които напущат " Герена ", разберете в sportlive.bg
Колев съобщи, че съвсем несъмнено Николай Михайлов ще остане на " Герена " и през идващия сезон, само че ще му бъде търсена конкуренция за вратарския пост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР