Отборът на Левски продължи черната си серия в Първа лига

...
Отборът на Левски продължи черната си серия в Първа лига
Коментари Харесай

Левски продължи затъването си с нулево равенство на Тича

Отборът на Левски продължи черната си серия в Първа лига и записа пети следващ мач без победа, откакто направи нулево тъждество при гостуването си на Черно море в отсрочен мач от четвъртия кръг на Първа лига.

На стадион " Тича " във Варна двата отбора направиха доста слаб мач, като не съумяха да насочат нито един прецизен удар в постоянното време, преди гостите да уцелят вратата на противника в продължението.

След безлично първо полувреме, незабавно след почивката " сините " получиха отличен късмет да поведат в резултата след неприятно връщане към вратаря на " моряците " Георги Георгиев, пресечено от Уелтон, само че бразилецът не съумя да уцели опразнената врата, откакто преодоля стража на домакините.

До края на дуела двата тима продължиха да бъдат ялови в офанзива и не направиха нищо запаметяващо се.

По този метод Левски записва четвърто следващо тъждество в шампионата и общо пети мач без победа, като в този интервал играчите на Станимир Стоилов са отбелязали единствено два гола.

Така " сините " остават на шесто място в класирането с 28 точки, цели 12 по-малко от водача ЦСКА, до момента в който Черно море е на пета позиция с точка повече.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР