Отборът на Левски представи новите си официални екипи за сезон

...
Отборът на Левски представи новите си официални екипи за сезон
Коментари Харесай

Левски с нов генерален спонсор, представи новите си екипи

Отборът на Левски показа новите си публични екипи за сезон 2019/2020. Те са с нов общоприет спонсор, както стана ясно по-рано през днешния ден . Това е Националната лотария с лого " 7777.bg ", а оборудването е на компанията " Найк ". Специалната конференция се състоя на стадион " Георги Аспарухов ". Ето какво написаха и на формалната страница на " сините ":
Клубът създаде визия, с която се връща към корените си, а именитото " Л " се появява още веднъж на гърдите на фланелките.
" За първи път буквата " Л " се употребява през 1924 година на екипите против " Ромкомит ". Бялото " Л " е неизменима част от историята на „ Левски “, като от 1919 година насам го има в емблемата. Клубът употребява буквата в екипите си до насилственото преименуване на „ Динамо “, а след това, откакто възвръща името си, го употребява още веднъж ", разкри Илия Христов от Сдружение " Сини Сърца ".
НОВИТЕ ЕКИПИ НА ЛЕВСКИ ВИЖТЕ ТУК
От вътрешната страна на фланелките стои първият щемпел на „ Левски “ в историята му, като той е подложен отвътре на яката. Има и жълто-червеното райе, отдадено на първите цветове на клуба. Имената на играчите ще са на кирилица в българското състезание, а в евротурнирите ще са изписани на латиница.
С новите екипи пред камерите застанаха четирима играчи. Николай Михайлов показа белия вратарски екип, а със синия беше младата вяра Станислав Иванов. Резервният жълт беше демонстриран от Хали Тиам, а третият екип - черен на цвят - беше показан от новото попълнение Дени Алар.
Национална
лотария ще бъде формален спонсор на ПФК „ Левски ”, а играчите ще излязат с логото на 7777.bg на екипите си още този четвъртък, 11 юли, в първия квалификационен кръг на Лига Европа против словашкия " Ружомберок ".
НОВИТЕ ЕКИПИ НА ЛЕВСКИ ВИЖТЕ ТУК

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР