Отборът на Левски победи Септември София с 4:1 в последната

...
Отборът на Левски победи Септември София с 4:1 в последната
Коментари Харесай

Левски обърна и разгроми Септември в последната си зимна контрола

Отборът на Левски победи Септември София с 4:1 в последната зимна контрола на двата тима преди подновяването на шампионата.

Мартин Петков откри резултата за гостите в 38-ата минута на дуела, а Рикардиньо възвърне равенството от дузпа във втората минута от добавеното време. В първите минути на второто полувреме " сините " стигнаха до поврат, откакто Цунами бе прецизен в 50-ата минута на дуела. Само девет по-късно Уелтън вкара трето попадение за " сините ", а Марин Петков осъществя за 4:1 в 74-ата минута.

Срещата стартира с напън от страна на " сините ", като Рикардиньо центрира от десния фланг към наказателното поле, където Роналдо стреля с глава, само че ударът му бе блокиран от Мартин Николов в 4-ата минута.

Илиян Стефанов проби отдясно и центрира по земя паралелно на голлинията в 8-ата минута, само че там нито един състезател не съумя да засече и Димитър Шейтанов се намеси.

Цунами изведе Рикардиньо зад тила на защитата на Септември в 12-ата минута, а бразилецът вкара топката във вратата на гостите, само че голът не бе зачетен поради засада.

В идващите минути Левски бе по-активният отбор, само че не стигна до по-опасни обстановки.

След центриране от статично състояние в 28-ата минута Асен Георгиев се извиси над всички в наказателното поле и насочи удар с глава, само че Николай Михайлов отрази.

Патрик-Габриел Галчев центрира от корнер в 30-ата минута на втора греда, където Андриан Краев насочи удар с глава, който бе отразен от Шейтанов.

В 38-ата минута Мартин Петков бе изведен зад тила на защитата, навлезе в наказателното поле и даде задатък за гостите.

Малко по-късно Уелтън проби отляво, навлезе в наказателното поле и шутира, само че ударът му срещна страничния дирек на вратата на Септември.

Във втората минута на добавеното време на първото полувреме основният арбитър отсъди 11-метров углавен удар в интерес на Левски поради игра с ръка на Мартин Петков. Рикардиньо стреля в средата и осъществя, с цел да изравни резултата.

Второто полувреме стартира още веднъж с напън на " сините ". В 47-ата минута Асен Чандъров стреля от междинна отдалеченост, само че ударът му не откри очертанията на вратата.

В 50-ата минута Ивелин Попов центрира към втората греда, където Цунами надигра във въздуха персоналния си надзирател и означи с глава за 2:1.

Девет минути по-късно падна и трето попадение за Левски. Марин Петков изведе отдясно Роналдо, той навлезе в наказателното поле и отклони за Уелтън, който осъществя.

Атанас Кабов излезе самичък против Пламен Андреев в 63-ата минута, само че стражът съкрати ъгъла и отрази.

В 74-ата минута Филип Кръстев откри Ивелин Попов след центриране от корнер, а той от своя страна продължи за Марин Петков, който на втора греда засече с глава за 4:1.

До края на мача " сините " имаха още няколко преференциални обстановки пред вратата на гостите, само че до ново попадение не се стигна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР