Отборът на Левски обяви програмата си за следващите няколко дни,

...
Отборът на Левски обяви програмата си за следващите няколко дни,
Коментари Харесай

Левски с тренировки във вторник и сряда преди реванша с Апоел Беер Шева, сините пускат билетите утре

Отборът на Левски разгласи програмата си за идващите няколко дни, предхождащи реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите против израелския Апоел Беер Шева.

Двубоят на стадион " Георги Аспарухов " е този четвъртък (17 август) от 20:00 часа, откакто в първата среща двата отбора приключиха при резултат 0:0.

В дните до срещата " сините " ще проведат две тренировки, като във вторник (15 август) заниманието ще започва в 19:00 часа и ще бъде напълно намерено за почитатели и публицисти, а ден по-късно футболистите упражняват от 18:30 и ще могат да бъдат следени единствено в границите на първите 15 минути.

Традиционната конференция на старши треньора Николай Костов преди мачът с вицешампионът на Израел ще се организира в сряда (16 август) от 18:00 часа.

Междувременно, от ПФК Левски оповестиха, че в 12:00 часа във вторник започва и свободната продажба на билети за срещата с Апоел Беер Шева, като пропуските могат да бъдат закупени в формалния магазин на клуба и на касите пред Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов " всеки ден до 19:14 часа, както и в мрежата на Eventim и онлайн до привършване на количествата.

" В деня на мача, билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в формалния магазин на ПФК Левски и на касата пред Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов " и от 16:00 часа до края на първото полувреме на касите на улица " Тодорини кукли " и на Арката пред Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ", прецизират от " Синия клуб "







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР