Отборът на Левски Лукойл се доближи на една победа разлика

...
Отборът на Левски Лукойл се доближи на една победа разлика
Коментари Харесай

Левски Лукойл на победа от титлата по баскетбол

Отборът на Левски Лукойл се приближи на една победа разлика от купата в Националната Баскетболна Лига през сегашния сезон. " Сините " победиха в необикновено трагичен четвърти мач против Рилски състезател с крайното 90:84 точки (26:15, 13:20, 18:19, 20:23, 13:7) в столичната зала " Универсиада ". По този метод Левски Лукойл поведе с 3:1 победи в серията, преди мач №5, който ще се организира в събота от 19:00 часа в " Арена Самоков ".

Двата отбора се вкопчиха в доста здрав конфликт през съвсем цялото време, като само през първото полувреме домакините си изковаха двуцифрен задатък. Рилски състезател обаче навакса изоставането си в края на втората и началото на третата четвърт, като в огромна част от второто полувреме играта бе " панер за панер ". 

Йордан Минчев не съумя да донесе триумфа на " сините " в постоянното време, откакто тройката му в последната секунда не пожела да влезе в коша, само че сръбската звезда на домакините Данило Тасич се погрижи да обезпечи удобен задатък на своя отбор в продължението, който бе задоволителен за крайния триумф. Тасич бе най-хубавият състезател на Левски Лукойл, откакто приключи с " дабъл-дабъл " от 27 точки и 12 битки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР