Отборът на Левски излезе с втора декларация в рамките на

...
Отборът на Левски излезе с втора декларация в рамките на
Коментари Харесай

Левски към БФС: Вие задълбочихте проблемите в българския футбол

Отборът на Левски излезе с втора декларация в границите на два дни, в която се обърна непосредствено към Българския футболен съюз (БФС) и упрекна централата за проблемите в българския футбол.

Още през вчерашния ден " сините " прикани БФС да свика ексклузивен избирателен конгрес при започване на 2023 година, който да докара до " дълбоки структурни и кадрови промени във футболната федерация ". От БФС реагираха възмутено и дадоха отговор, че нито един клуб не може да слагам ултиматуми на централата.

Днес обаче Левски излезе с нова позиция, в която още веднъж упрекна БФС, че тя е отговорна за превръщането на България в " една от най-изостаналите страни във футболна Европа " и още един път прикани до 20 декември 2022 година да бъде оповестена дата за ексклузивен избирателен конгрес.

Ето я и декларацията на Левски:

" Уважаеми ръководители на БФС,

През последните месеци управлението на " ПФК Левски " всекидневно се оправя с в действителност огромните проблеми, наследени в клуба. Това става с помощта на невижданата поддръжка на многочислените ни последователи и доверието им към нас.

Точно противоположното – през последните, повече от 15 години, Вие освен не решихте, а задълбочихте проблемите пред българския футбол, като превърнахте България в една от най-изостаналите страни във футболна Европа.

Затова още един път Ви призоваваме най-късно до 20 декември 2022 година да обявите дата за ексклузивен избирателен конгрес, който да се организира транспарантно и почтено и да сложи основите на нов вид ръководство в българския футбол.

В противоположен случай ще го създадем ние, по всички правила на закона и Устава на БФС, които, бъдете сигурни, добре познаваме ", написаха от " Синия клуб ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР