Отборът на Левски гостува на Ботев Враца на стадиона в

...
Отборът на Левски гостува на Ботев Враца на стадиона в
Коментари Харесай

Левски рестартира сезона в Монтана

Отборът на Левски гостува на Ботев Враца на стадиона в Монтана през днешния ден от 18,30 часа в първия си мач под управлението на новия треньор Славиша Стоянович. Двубоят може да се назова рестарт на сезона за " сините ", които започнаха с Делио Роси, само че италианецът беше освободен след отпадането от евротурнирите.

Словенският експерт организира едвам пет тренировки със “сините ” и надали е трансформирал доста 26-кратните първенци за това малко време, само че всички чакат Левски да стартира да демонстрира играта, която дава отговор на претенциите на клуба.

Футболистите, които Стоянович ще избере за дебюта си, сигурно ще се постараят да оставят положителни усещания у новия си ментор и да го убедят, че заслужават мястото си на “Герена ”.

Заради доста травми изборът му на състав е стеснен като се чака Левски да стартира с титулярите от мача с Черно море (2:2), като единствената смяна е обвързвана със завръщането на румънския нападател Серджиу Буш. Така Левски ще излезе в Монтана без нито един българин измежду стартовите 11, което ще се случи за първи път. Все отново е допустимо Стоянович да заложи на Станислав Костов, който игра против Черно море, с цел да не се стига до този казус.

Във Враца не демонстрират огромно терзание преди дуела. Отборът от Северозапада сподели положително лице от началото на сезона макар двете загуби. Треньорът Сашо Ангелов няма проблеми с контузени или осъдени играчи. Очаква се дебют да създадат привлечените през седмицата Искандер Джалилов и Даниел Генов. Атаката ще води някогашният футболист на Левски Валери Домовчийски, който ще получава поддръжка от Петър Атанасов.

Във Враца не скриват разочарованието си, че мачът ще е в Монтана, само че дистанцията сред двата града не е огромно и отборът на Ботев ще разчита на мощна поддръжка.

Вероятни сформира:

Ботев Враца: Митов, Милчев, Иванов, Керчев, Васев, Гаджев, Апостолов, Ненов, Стоев, Атанасов, Домовчийски.

Левски: Полачек, Белаид, Ейолфсон, Яблонски, Цветкович, Гомес, Тиам, Кабрал, Мариани, Обертан, Буш. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР