Отборът на Лески София се цели в медалите в започващото

...
Отборът на Лески София се цели в медалите в започващото
Коментари Харесай

Левски се цели в медалите, чужденците пропускат мача с Монтана

Отборът на Лески София се цели в медалите в започващото на следващия ден състезание на Efbet Супер Волей. “Сините ” излизат в 18,00 часа в личната си столична зала “ ”Левски София ” против бронзовите мадалисти от предишния сезон от Монтана.

“Направихме една страна подготовка, поради присъединяване на половината ни тим на Евроволей 2022 до 20 години. В този състав сме упражнявали дружно не повече от 2 седмици, участвахме и на един другарски шампионат в България.

В момента имаме закъснение на картотекирането на двамата ни чужденци (б.р. Алехандро Торо и Игор Юдин). Забавени процедури от инстанциите, от които зависи изваждането на всички нужни документи. Документите им не са подготвени още. Утре против Монтана няма по какъв начин да ги пуснем. Ще излезем в един много забавен юношески състав, само че всички са готови чудесно физически и се надявам да се показват добре. Поне мач против Монтана ще пропуснат, само че може и още един мач ”, съобщи един от президентите на Левски София Давид Давидов особено в изявление за Sportal.bg.

“Алехандро Торо е в положително положение и е на 100% и като получи нужните документи ще играе. Игор Юдин има оздравителен развой. Той пристигна в Левски след травма. Но към този момент дава индикации, че е по-добре и когато е възобновен ще се включи в тима ”, добави Давидов.

”Класирането ни през този сезон доста ще зависи от задграничните ни попълнения. Те би трябвало да ни дадат класа. С този състав уповавам се да имаме опция да се борим за медали ”, добави президентът на Левски София пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР