Отборът на Лацио започна с победа участието си в група

...
Отборът на Лацио започна с победа участието си в група
Коментари Харесай

Лацио страда, но накрая триумфира срещу Витес

Отборът на Лацио стартира с победа присъединяване си в група “К” на Лига Европа. “Орлите” спечеилха доста мъчно с 3:2 в гостуването си на холандския Витес. Треньорът на италианците Симоне Индзаги бе дал отмора на някои от звездите си и това можеше да му изиграе неприятна смешка. Домакините на два пъти повеждаха в резултата, само че гостите успяваха да се върнат в мача, а най-после и да измъкнат успеха.

Витес взе преднина в дуела в 33-ата минута, когато Рашица центрира по земя и Тим Матавш от близко вкара за 1:0.

Последва напън на Лацио и на два пъти гостите претендираха за дузпа поради нарушавания в наказателното поле, които бяха подминати от съдията. В началото на втората част Лацио обаче съумя да изравни. При едно безредие в пеналта топката не бе изчистена добре от бранителите на домакините и попадна в Марко Пароло, който от воле я прати във вратата за 1:1.

Витес бързо си върна преднината в резултата. В 57-ата минута още веднъж Рашица напредна отдясно и пусна изострен пас по земя във вратарското поле, където Линсен засече топката за 2:1.

Лацио обаче още веднъж издебна своя миг и съумя да се върне в мача. В 67-ата минута след хубава офанзива на гостите Фелипе Кайседо с пета настройки топката за Чиро Имобиле, който с обмислен удар я насочи в долния ъгъл на вратата за 2:2.

Последваха нови страхотни пропуски на играчите на Витес, които в последна сметка бяха осъдени. В 75-ата минута Алесандро Мурджа се възползва от груба неточност на бранител, лиши топката и вкара за крайното 2:3.

Така Лацио измъкна първата си победа в групата, до момента в който за Витес остава единствено да съжалява, че не взе нещо от тази среща.

ВИТЕС - ЛАЦИО 2:3
1:0 - Матавш (33)
1:1 - Пароло (51)
2:1 - Линсен (58)
2:2 - Имобиле (67)
2:3 - Мурджа (75)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР