Отборът на Крумовград постигна важен успех с 3:1 над Беласица

...
Отборът на Крумовград постигна важен успех с 3:1 над Беласица
Коментари Харесай

Крумовград спечели дербито с Беласица

Отборът на Крумовград реализира значим триумф с 3:1 над Беласица (Петрич)в дербито от 19-ия кръг на Втора професионална лига. Първото попадение осъществя Запро Динев (11), само че с два гола на Китан Василев (31, 79) и един прецизен изстрел наДимитър Пиргов(84) гостите стигнаха до трите точки.

Двубоят започва чудесно за домакините, които откриха резултата в 11-ата минута. След осъществяване на корнер атакуващият футболист на отбора Запро Динев се озова на точното място, с цел да открие резултата с прецизен удар с глава, съобщи Спортал.бг.

В рамките на няколко секунди Китан Василев нацели на два пъти гредите. Крилото първо центрира, а кълбото се отби в страничната греда. Секунди по-късно още веднъж той се опита да върне топката в наказателното поле, само че отново се докосна в гредата и не стигне до състезател на Крумовград.

В 31-ата минута гостите изравниха резултата. " Сините " се възползваха от груба неточност на Христо Петров, който се опита да върне топката към своя вратар, само че пасът бе прекомерно слаб, а от тази обстановка се възползва Мартин Сораков. Нападателят лиши и пусна пас към Китан Василев, който на празна врата нямаше по какъв начин да пропусне да запише името си измежду голмайсторите.

В 42-ата минута Запро Динев насочи мощен шут от далечна отдалеченост, само че право в ръцете на Благой Макенджиев. През втората част видяхме доста борба и много по-малко положения, само че в 79-ата минутаКитан Василеввкара своя втори гол. Атакуващият футболист стреля от границата на наказателното поле. Топката се отби във футболист на домакините и попадна в мрежата на Кирил Георгиев.

В 84-ата минута централният бранител на Крумовград Димитър Пиргов също записа името си измежду голмайсторите с съвършен удар с десния крайник.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР