Отборът на Интер завърши 0:0 като гост на Сампдория в

...
Отборът на Интер завърши 0:0 като гост на Сампдория в
Коментари Харесай

Интер се провали срещу опашкар, изостава на 15 точки от Наполи

Отборът на Интер приключи 0:0 като посетител на Сампдория в финален мач от 21-ия кръг на Серия А. Въпреки добавената точка към актива, " нерадзурите " изостават на цели 15 точки от лидера в класирането Наполи, който е все по-близо до мечтаната купа в Италия.

Съставът на Симоне Индзаги обаче пропусна и да усили задатъка си пред преследвачите Аталанта, Рома и Милан, като дистанцията сега е 3 точки. От своя страна Сампдолия е на предпоследното 19-о място с едвам 11 точки на сметката си.
Ромелу Лукаку се появи в титулярния състав на Интер за първи път, откакто се възвърне от травмата си. Именно белгиецът можеше да открие в интерес на Интер при започване на мача, само че ударът му беше отразен от вратаря на Самп Емил Аудеро.
До почивката натискът на Интер беше извънредно мощен, като футболистите от Милано нанесоха 13 удара в посока на вратата на Самп, като три от тях попаднаха очертанияа й, само че гол не се видя. След паузата Интер продължи да владее повече топката и да има териториален превес, само че без да основава рискове и по този начин двете нули на таблото си се резервираха.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР