Отборът на Интер загуби финала в Шампионската лига от тима

...
Отборът на Интер загуби финала в Шампионската лига от тима
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Просто топката не искаше да влезе

Отборът на Интер загуби финала в Шампионската лига от отбора на Манчестър Сити с минималното 0:1, старши треньорът на " нерадзурите " - Симоне Индзаги, има вяра, че този край е бил единствено началото и, че неговият състав ще се върне по-силен отвсякога напълно скоро

" Направихме страховит мач и би трябвало да сме горди с това. Не би трябвало да мислим какво трябваше да стане, тъй като заслужаваме повече. Прегърнах моите играчи един по един, защото те бяха невероятни, тъкмо както бяха нашите почитатели и заслужаваха друг резултат, само че се надявам да са щастливи да видят метода, по който тимът игра довечера.

Не скърбя за избора ми на състав и ще се върнем на край в Шампионската лига напълно скоро.

През последните 25 минути от мача видяхте, че нещата се стекоха по този начин, че просто топката не искаше да влезе във вратата. Случва се, случва се в това число и във край на Шампионската лига. Но въпреки всичко ние играхме против Манчестър Сити с всичките си сили и го направихме доста добре. С този дух, който показахме през днешния ден, мисля, че напълно скоро ще се върнем. Вчера споделих, че няма да сменя нито един от играчите, които бях планувал за мача и довечера се видя за какво е по този начин ".
 Манчестър Сити - Интер 1:0 във финала на Шампионската лига
Манчестър Сити е новият крал на Европа! " Гражданите " излъгаха Интер и завоюваха исторически требъл!

Родри означи единственото попадение в мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР