Отборът на Интер (Милано) постигна победа с 4:2 при домакинството

...
Отборът на Интер (Милано) постигна победа с 4:2 при домакинството
Коментари Харесай

Интер навакса два гола пасив срещу Емполи, за да се завърне на върха в Серия А

Отборът на Интер (Милано) реализира победа с 4:2 при семейството си на Емполи в дуел от 36-ия кръг на италианската Серия " А ".

Гостите откриха резултата на " Джузепе Меаца " в 5-ата минута, когато Шимон Зурковски центрира остро диагонално в наказателното поле на " нерадзурите ", където Андреа Пинамонти с шпагат насочи топката в далечния низък десен ъгъл на вратата, защитавана от Самир Ханданович.

Емполи удвои преднината си в 28-ата минута. Рикардо Фиамоци изведе Кристиян Аслани в пеналтерията на Интер и албанският полузащитник с мощен удар прати топката под плонжа на Ханданович за 2:0.

Шампионите понижиха изоставането си в 40-ата минута, когато Иван Перишич центрира остро отляво в наказателното поле на гостите а Симоне Романьоли си означи автогол.

Съставът на Симоне Индзаги изравни резултата в последната минута на първата част. Хакан Чалханоглу центрира отляво в пеналтерията на Емполи, където към точката за осъществяване на дузпа Лаутаро Мартинес с воле прати топката в горния ляв ъгъл на Гулиелмо Викарио.

Малко след час игра нов гол на Мартинес от воле даде преднина за Интер, а крайното 4:2 в интерес на " нерадзурите " оформи резервата Алексис Санчес в последните секунди на добавеното време.

В класирането Интер събра актив от 78 точки и още веднъж зае лидерската позиция с точка преднина пред градския противник Милан, който е с мач по-малко. Емполи пък е 14-и с 37 точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР