Отборът на играчите без договор, организиран от Асоциацията на българските

...
Отборът на играчите без договор, организиран от Асоциацията на българските
Коментари Харесай

Отборът на свободните агенти завърши 1:1 срещу Марек в първата си контрола



Отборът на играчите без контракт, проведен от Асоциацията на българските футболисти, започва с тъждество контролите от подготвителния си лагер в град Брезник. Свободните сътрудници приключиха 1:1 против новия член на Втора лига - Марек (Дупница), в другарски мач, който се игра през днешния ден на стадиона в Брезник.

Всичко най-интересно в спаринга се случи през второто полувреме. В 55-ата минута, при една върната към бранител топка, Димитър Чечев от Марек първи стигна до нея, след което падна в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Потърпевшият застана зад топката и осъществя за 0:1.
 Иван Стоянов и Коста Янев стават играещи треньори на отбор от Трета лига
Иван Стоянов и Коста Янев стават играещи треньори на отбор от Трета лига

Ще вкарват Загорец във втория ни ешелон

След попадението воденият от треньора Румен Стоянов тим на АБФ бе доста по-активен и сътвори няколко чисти обстановки за гол.

В 75-ата минута Николай Хаджиниколов изведе 17-годишния Росен Виденов самичък против вратаря на Марек, само че младокът пропусна.

В 87-ата минута още веднъж след центриране на Хаджиниколов последва безредие в наказателното поле на дупничани, при което най-съобразителен се оказа Александър Славейков и той шутира в мрежата за 1:1.
 Снимка 536701
Източник:

Веднага след гола Баръш Николаев бе изведен самичък против вратаря на Марек, само че пропусна да донесе успеха за отбора на свободните сътрудници.

" В тази горещина при 5 дни подготовка е мъчно да се играе и футболистите направиха съществени старания. Изключително съм удовлетворен от показаното от нашия тим. Бих похвалил младите момчета, които се включиха с доста предпочитание ", съобщи след края на контролата треньорът на тима на АБФ Румен Стоянов.

Втората контрола на футболистите без контракт ще е против Струмска популярност (Радомир) на 30 юни от 17,30 часа на стадиона в Добринище.
 Новият вратар на Берое: Избрах ново предизвикателство
Новият вратар на Берое: Избрах ново предизвикателство

Договорът му е за две години

Отборът на играчите без контракт се провежда за 14-и следващ път от Асоциацията на българските футболисти, с поддръжката на БФС. Целта на плана е футболистите да водят естествен подготвителен развой и да се приготвят за новия сезон, до момента в който търсят нови тимове, в които да продължат кариерата си.

Тимът на свободните сътрудници игра против Марек в състав:

Стоян Деспотов, Виктор Колев, Пламен Ангелов, Любомир Деспотов, Николай Хаджиниколов, Петко Петков, Хосеин Трайков, Владислав Георгиев, Баръш Николаев, Кристиан Миланов, Мартин Минков (Николай Радев, Анатоли Киков, Итън Стоилов, Александър Славейков, Росен Виденов).
 Опитни футболисти завършиха с ФК ЦСКА 1948 и не престават в Царско село
Опитни футболисти завършиха с ФК ЦСКА 1948 и не престават в Царско село

Вижте за кои играчи става въпрос
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР