Отборът на Хюстън Рокетс продължи със силното си представяне от

...
Отборът на Хюстън Рокетс продължи със силното си представяне от
Коментари Харесай

Хардън наниза 60 точки за разгром срещу Атланта

Отборът на Хюстън Рокетс продължи със мощното си показване от началото на сезона в НБА, откакто разруши Атланта Хоукс със 158:111 вкъщи. В „ Тойота Сентър “ домакините преобладаваха тотално, като в един миг от мача преднината им доближи 58 точки.

Над всички за Ракетите предстоящо бе Джеймс Хардън, който избухна с 60 точки, 8 асистенции, 3 битки и 3 откраднати топки в първите три елементи, след което седна на пейката в четвъртата. По този метод Хардън се трансформира в четвъртия баскетболист в историята, който записва най-малко четири мача с 60 или повече точки (Уилт Чембърлейн, Коби Брайънт, Майкъл Джордан). Бен Макълмор добави 24 точки и 13 битки за триумфа, а Ръсел Уестбрук се регистрира с 15 точки, 8 битки и 8 асистенции. За Хоукс най-резултатен бе Трей Йънг с 37 точки. За Хюстън това бе 13-ти триумф от началото на сезона, като отборът заема четвърто място в Западната конференция, до момента в който Атланта е на дъното на Изток с актив от 4 триумфа и 16 провали.

В различен мач от тази нощ Милуоки Бъкс удължи най-дългата си серия от победи от 1985-та година насам, откакто разруши Шарлът Хорнетс със 137:96 вкъщи. Янис Адетокумбо осъществя 26 точки и 9 битки, а общо девет играчи на Бъкс означиха двуцифрен брой точки. Девонти Греъм бе най-резултатен за Хорнетс с 24 точки. Милуоки води на Изток със 17 победи и 3 загуби, до момента в който Шарлът е на девета позиция с баланс 8-13. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР