Отборът на Хетафе спечели с 2:1 при гостуването си на

...
Отборът на Хетафе спечели с 2:1 при гостуването си на
Коментари Харесай

Нов горчив хап за Райо, този път в малко мадридско дерби

Отборът на Хетафе завоюва с 2:1 при гостуването си на Райо Валекано в пладнешки мадридски конфликт от деветия кръг на Ла Лига. След провалянето “пчеличките” са предпоследни, а отборът от “Колисеум Алфонсо Перес” се утвърди в средата на класирането.
Първото полувреме приключи без попадения. В четвъртата минута Алберто Гарсия избави очи в очи с Мауро Арамбари. В 15-ата Райо изпусна доста добър късмет, откакто Давид Сория изпревари Алехандро Галвес.
В 53-ата Адриан Ембарба нацели греда в опит за центриране. В 63-ата гостите откриха резултата. Виторино Антунеш центрира отляво и Димитри Фулкие означи с глава. Бранителят се разписа благодарение на страничната греда. В 67-ата Акиме си означи гол в опит да почисти - 0:2. В противоположен случай Хайме Мата вероятно щеше да вкара на празна врата. В 74-ата домакините върнаха интригата с гол на Раул де Томас, позициониран на втора греда. До края ще се запомнят искания за дузпа от страна на Райо, неуважени от съдията. Примера дивисион 9 кръг, неделя 21 октомври  Райо Валекано 1:2краен резулат  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР