Отборът на Гинган вече не е на последно място в

...
Отборът на Гинган вече не е на последно място в
Коментари Харесай

Гинган изплува от дъното

Отборът на Гинган към този момент не е на последно място в класирането на Лига 1. Това се случи, откакто бретанците стигнаха до късен триумф с 1:0 над Дижон в мач от 29-ия кръг на френския шампионат. Единственото попадение падна пет минути преди края и пристигна след дузпа, осъществена от Людовик Блас. По този метод Гинган се измъкна от дъното на класирането за първи път от третия кръг на шампионата. Нещо повече - отборът към този момент дори не е в зоната на непосредствено изпадане, откакто задмина освен днешния си противник, само че и тима на Каен, който към този момент е на последно място. Гинган е с 22 точки на 18-а позиция, а Дижон е с 21 на 19-о място. Каен пък е с 20.

Ним се добра до тъждество 2:2 при семейството си на Страсбург. Гостите от Източна Франция водеха с 2:0 до 66-ата минута след попадения на Лебо Мотиба и Юсуф Фофана. С голове на Ерве Либохи и Тежи Савание от дузпа в 90-ата минута домакините стигнаха до значима точка. Ним към този момент е с 37 точки, до момента в който Страсбург е с две повече.

Анже и Амиен не съумяха да си отбележат гол в мача между тях и приключиха 0:0. Анже е с 36 точки на 12-а позиция, до момента в който Амиен е с 29 на 17-о място.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ Лига 1 29 кръг, събота 16 март  Гингам 1:0краен резулат  Дижон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР