Отборът на Фиорентина до 19 години с Димо Кръстев в

...
Отборът на Фиорентина до 19 години с Димо Кръстев в
Коментари Харесай

Българин спечели суперкупата на Италия

Отборът на Фиорентина до 19 години с Димо Кръстев в състава си завоюва Суперкупата на Италия при Примаверите на край против Интер на Никола Илиев. И двамата български национали бяха титуляри за своите отбори в този дуел.

Никола Илиев остана на терена на терена на „ Стадио Британео “ в Монца (б.р. - където играе Валентин Антов) до самия завършек на срещата, а Димо Кръстев се контузи и бе наложително заменен в края на дуела.

Интер игра в дуела в ролята си на първенец, откакто в края на май месец предходната година Никола Илиев се трансформира в златна запаса и донесе купата с гол в продълженията на финала с Рома, откакто се появи на терена в 79-ата минута.

Фиорентина пък завоюва Купата на край против Аталанта, в който Димо Кръстев бе на терена от първата до последната минута.

Седмата минута на дуела бе белязана от ужасяваща травма. При конфликт с Елион Точи нападателят на Интер Ян Зуберек получи контузия в региона на дясното бедро и бе наложително сменен от Денис Куртало. Полският футболист даже бе изкаран на носилка.

Четири минути по-късно нещата се утежниха още повече за „ нерадзурите “. Фиорентина получи директен свободен удар за задържане на Матия Дзаноти против Филипо Дистефано. Лоренцо Аматучи се нагърби с осъществяването и по превъзходен метод прати топката в мрежата на Интер.

Няма и четвърт час по-късно, в 25-ата минута Томасо Берти севъзползва от неточност при изнасянето на футболист на символичните домакини, напредна рисково през центъра и с прекрасен удар по земя не остави никакви шансове на Николаос Ботис.

Интер върна едно попадение четвърт час преди края на постоянното време. При неприятно изчистена топка Енох Овусу се възползва, с цел да я открадне и с топовен изстрел в горния ляв ъгъл я оплете в мрежата на Томасо Мартинели.

За страдание, четири минути по-късно Димо Кръстев получи травма и се наложи да бъде сменен от Пиетро Комуцо.

До края на срещата Интер не съумя да стигне до ново попадение, с което да вкара дуела в продължения и по този начин Димо Кръстев и Фиорентина завоюваха златните медали, а за Никола Илиев и " нерадзурите " остана среброто.


















21:00 26/01 22:00 26/01 16:00 25/01 15:00 25/01 19:30 25/01 21:30 25/01 22:00 25/01 22:00 25/01






























--> -->    Калина Андролова: Ако Политическа партия не се освободи от Кирил и Лена, нищо добро

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР