Отборът на Евертън обмисля да продадат вратаря Джордан Пикфорд, дори

...
Отборът на Евертън обмисля да продадат вратаря Джордан Пикфорд, дори
Коментари Харесай

Евертън продава Пикфорд дори и да остане във Висшата лига

Отборът на Евертън обмисля да продадат вратаря Джордан Пикфорд, даже и да запазят мястото във Висшата лига, защото управлението на клуба ще се стреми да обезпечи съществени финанси за мениджъра Франк Лампард, който ще има задачата да стартира реконструкцията в отбора.

28-годишният пазач е един от играчите, за които може да се изиска сериозна сума пари, оповестява „ talkSPORT “. Като първи избор под рамката на вратата и за британския народен тим, Пикфорд съвсем несъмнено ще се опита да напусне Евертън, в случай че те изпаднат, защото той ще желае да резервира мястото си в тима на Гарет Саутгейт, който ще взе участие на Световното състезание в Катар в края на годината.

„ talkSPORT “ оповестява, че в случай че възпитаниците на Лампард съумеят да избягат изпадането и останат във Висшата лига, продажбата на Пикфорд към момента да се реализира. Тотнъм и Нюкасъл са измежду заинтригуваните от услугите му тимове, макар че поради корените му в Съндърланд трансфер при „ свраките “ може да бъде мъчно.

Вратарят и капитан на „ шпорите “ Юго Лорис тази година навършва 36 години и се появяват от ден на ден въпроси по отношение на бъдещето му в клуба. Докато Пикфорд има своите неуверени моменти през годините, Саутгейт продължава да резервира вярата си във вратаря на „ карамелите “.

Нещо повече, отличното му показване в жизненоважната победа на Евертън с 1:0 над Челси предишния уикенд допуска, че Пикфорд към момента има какво да предложи.

Our man in the know,, has all the latest ahead of what’s set to be a busy summer window
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР