Отборът на Дунав Русе остава в елита и през следващия

...
Отборът на Дунав Русе остава в елита и през следващия
Коментари Харесай

"Дунав" триумфира в голов трилър и остава в елита

Отборът на " Дунав " Русе остава в елита и през идващия сезон. " Драконите " победиха трагично с 3:2 " Септември " София в реванш от плейофа за оставане в Първа лига. Столичани бяха спечелили първата среща с 1:0 в Русе, само че с общ резултат 3:3 и повече голове на непознат терен русенци заеха 11-ото място в крайното класиране и резервират елитния си статут.

Така Русе ще има отбор в Първа лига за четвърти следващ сезон. " Септември " пък ще се изправи против един всред " Монтана " и " Арда " Кърджали в пряк спор за място в Първа лига.

Головият трилър на " Васил Левски " стартира в 6-ата минута,когато Здравко Димитров се възползва от разконцентрираните дейности на Самуел Инкоом. След това гостите натиснаха и в 41-ата минута Исмаил Иса изравни - 1:1.

Свилен Щерев направи обрата цялостен в 44-ата минута.

През второто полувреме офанзивите към двете порти не спираха и домакините възвърнаха паритета посредством Борис Галчев в 67-ата минута.

Само пет минути по-късно обаче Свилен Щерев вкара втория си гол в мач за 3:2. " Драконите " нацелиха и греда в 80-ата минута.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР