Отборът на Димитровград надигра по категоричен начин с 4:1 гостите

...
Отборът на Димитровград надигра по категоричен начин с 4:1 гостите
Коментари Харесай

Димитровград надигра лидера в Областната група

Отборът на Димитровград надигра по безапелационен метод с 4:1 гостите от АФК Хасково в контрола на стадион “Миньор ”. Чрез новото си попълнение Недялко Хубенов гостите първи откри резултата, само че играчите от регионалния град не се радваха дълго на преднината си. Опитният Васко Сантов възвърне равенството, а Даниел Добриков повиши на 2:1. Младокът Виктор Петров осъществя за 3:1, а пристигналият на проби Димитър Чолаков оформи крайното 4:1. Авторът на последния гол идва от Стара Загора. Освен нега на проби в клуба са още четирима играчи.
" Очаквам да дойдат още футболисти, които ще бъдат тествани в идващите контроли. Трябва да притеглим най-малко 4-5 играчи ", сподели след срещата старши-треньорът на Димитровград Жеко Йорданов. През февруари синьо-жълтите са договорили две контроли - на 2-ри със Свиленград 1921, на 9-ти с Червените войводи от Сливен.
В другия мач в района, третодивизионните Свиленград 1921 и Хасково 1957 направиха нулево реми на стадион “Кородрума ”. Играта бе равностойна, само че тостите имаха повече благоприятни условия за гол, които не оползотвориха. На 2-ри февруари Хасково 1957 ще гостува на Любимец.
Първенството в Югоизточната трета дивизия ще бъде възобновено на 23 февруари, а Димитровград приема Асеновец. Синьо-жълтите са на нежеланото предпоследно място в есенното класиране на трета лига с 15 т, а на последно е Асеновец с 9 т. Любопитното е, че разликата сред Димитровград, който е 17-ти и Борислав, намиращ се на седма позиция е единствено 7 точки. Две следващи победи могат да изстрелят синьо-жълтите на десето мястото в групата./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР