Отборът на Черноморец (Балчик) продължава победната си серия в Североизточната

...
Отборът на Черноморец (Балчик) продължава победната си серия в Североизточната
Коментари Харесай

Черноморец взе регионалното дерби със Септември 98

Отборът на Черноморец (Балчик) продължава победната си серия в Североизточната Трета лига. В локално районно дерби от ХIV-ти кръг в Балчик гостуваха футболистите на Септември 98 (Тервел).

Домакините още в 3-ата минута превзеха вратата на Дениз Александров с гол на Ивайло Русев. Последва масиран напън на футболистите от белия град и до 12-ата минута се заредиха сложни моменти пред вратата на Септември 98 (Тервел). До края на първата част Черноморец преобладаваха на футболния терен, само че гол по този начин и не падна.

В 41-ата минута гостите се възползваха от неумелата интервенция на вратаря Христо Ковачев и с шут на Стелиян Цеков изравниха – 1:1, при който резултат двата тима се прибраха на почивката.

През втората част играта на терена стана доста динамична. В 65-ата минута реферите от Варна, отпред с Красен Георгиев, видяха нарушаване в наказателното поле на гостите и отсъдиха дузпа. Това подвигна градуса на напрежение, откакто съвсем целият тим на Тервел оспори групово отсъдената дузпа.

От бялата точка Даниел Георгиев беше прецизен за 2:1. В оставащото до края на мача време, двата тима направиха доста пропуски и пред двете порти, а това остави резултата неизменен – 2:1.

Победата остави Черноморец (Балчик) на трето място в класирането с равни точки със Спартак (Варна) и точка по-малко от водача Светкавица (Търговище) преди утрешната му среща против Кубрат. Септември от своя страна остава на 6-ата позиция с 22 точки.

В идващия Черноморец (Балчик) гостува на водача Светкавица (Търговище), до момента в който Септември 98 (Тервел) приема вкъщи Доростол (Силистра).

САЛИМ САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР