Отборът на Черно море записа впечатляващ старт на сезон 2023/2024.

...
Отборът на Черно море записа впечатляващ старт на сезон 2023/2024.
Коментари Харесай

Черно море пише история с 6 победи

Отборът на Черно море записа впечатляващ старт на сезон 2023/2024. След изиграването на първите 8 кръга от шампионата " моряците " са без загуба.

Тимът на Илиан Илиев записа шест победи и две равенства, което го подреди на втора позиция в класирането с актив от 30 точки и голова разлика 17:7.

Варненци записаха победи против Хебър (1:0), Крумовград (3:1), Етър (2:1), Славия (5:1), Лудогорец (1:0) и Ботев (Враца) (1:0). " Зелените " изгубиха точки в първия кръг, когато направиха 3:3 с Арда в Кърджали и при визитата си на ЦСКА в София (1:1).

В исторически проект Черно море е нямал подобен старт в шампионата, даже и през сезон 2008/2009 година, когато варненци печелят бронзовите медали, напомня " Мач Телеграф ".

Страхотното начало на актуалната акция кара почитателите на варненци да мечтаят за освен това този сезон. След паузата в шампионата Черно море приема Берое на 15 септември от 20 часа на " Тича ".

Самочувствието на Черно море в допълнение се помпа от извиканите футболисти в националния отбор за мачовете с Иран и Черна гора.

Селекционерът Младен Кръстаич ще разчита на Иван Дюлгеров и Виктор Попов, които носят екипа на " моряците ", както и на Алекс Петков (Шльонск), Илиан Илиев младши (Кифисия) и Мартин Минчев (Спарта Прага). Последният обаче отпадна от сметките заради травма.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР