Отборът на Черно море записа третата си победа от началото

...
Отборът на Черно море записа третата си победа от началото
Коментари Харесай

Черно море надви 10 от Берое за трета победа през сезона

Отборът на Черно море записа третата си победа от началото на сезона, откакто надигра с 2:0 като посетител отбора на Берое в среща от петия кръг на българската Първа лига.

Двубоят в Стара Загора стартира равностойно, като в първите 20 минути и двата състава пропуснаха по една преференциална опция да открият резултата.

В 21-та минута обаче Лукас Мартинс предотврати сигурен гол за варненци, поваляйки Мади Кейта в наказателното поле и за основния съдия Георги Иванов не остана друго с изключение на да отсъди дузпа в интерес на " моряците ". След консултация с ВАР Иванов взе решение да покаже и пряк червен картон на Мартинс, оставяйки домакините с 10 души.

С отговорността да стреля от бялата точка за Черно море пък се нагърби Евгений Сердюк, който не сбърка от 11-те метра за 1:0.

След този гол и с помощта на численото си предимство момчетата на Илиан Илиев направляваха срещата, само че трябваше да чакат до 95-та минута, с цел да вкарат втори гол.

Стражът на Берое Иван Караджов се включи в нахлуване за своя отбор в опит да помогне при един ъглов удар, само че откакто варненци почистиха топката тя се оказа в младия Николай Златев, който напредна с нея и я прати в опразнената врата на заралии за 2:0, вкарвайки дебютния си гол в професионалния футбол.

По този метод тимът на Черно море събра 9 точки, с което се изкачи до третото място във краткотрайното нареждане, като пред варненци са само Лудогорец и ЦСКА. Берое от своя страна се намира на 10-та позиция с актив от 4 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР