Отборът на Черно море записа историческо клубно постижение – в

...
Отборът на Черно море записа историческо клубно постижение – в
Коментари Харесай

Черно море записа историческо постижение

Отборът на Черно море записа историческо клубно достижение – в три следващо гостувания тимът означи минимум по три гола във всяко едно от тях. Варненци приключиха 3:3 в Кърджали, след това биха Крумовград с 3:1, а по-късно отнесоха Славия с 5:1.

След страхотния старт на неговия обичан отбор Популярният почитател на Черно море Илко Петров-Джулиано направи прелюбопитно изказване. „ Моряците “ взеха 13 от 15 вероятни точки след първите пет кръг и са водач в класирането.

„ Наред с положителните игри и положителни резултати, имаме и страховит колектив. В това се уверих, откакто през два дни съм на стадиона. Четох неотдавна изказване на един някогашен треньор на Черно море и Локомотив Пловдив, който дефинира Локомотив за скрития любимец. Ако това е по този начин, значи Черно море несъмнено е откритият любимец “, съобщи Джулиано.

„ Нашите играчи се оправят прелестно и ни вършат удовлетворени и щастливи. Освен всичко друго, нямам спомен в три следващи гостувания да сме вкарвали минимум по три гола във всяко едно от тях. Знаем, че момчетата ще се стремят да ни радват и отсега нататък, и могат да разчитат на нашата подкпрепа на всеки стадион “, добави Илко, който наскоро получи от Илиан Илиев за подарък екип на тима.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР